Abdai Közös Önkormányzati Hivatal Ikrényi Kirendeltsége

9141 Ikrény, Győri út 66.
Telefon: 0696/542-050

Németh Tamás polgármester Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dr. Dukkon Eszter jegyző Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Baksa Péter aljegyző Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Önkormányzati képviselők

Pallang Attila alpolgármester Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csáki István képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ferenczy Tamás képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fodor Ildikó képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lőrincz Illés képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Ildikó képviselő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ügyintézők:

Asztalos-Rácz Szilvia (szerdai és pénteki napokon) 

adóügyi előadó Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tóthné Kocsis Katalin

igazgatási előadó Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fülöp Anita Andrea

gazdálkodási előadó Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Stancig Szilvia

ügykezelő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő 8 órától - 12 óráig 13 órától - 16 óráig
Kedd - 13 órától - 16 óráig
Szerda 8 órától - 12 óráig 13 órától - 18 óráig
Csütörtök 8 órától - 12 óráig -
Péntek 8 órától - 12 óráig -

 

Adóügyekben ügyfélfogadási idő:

Szerda 8 órától - 12 óráig 13 órától - 18 óráig
Péntek 8 órától - 12 óráig -

 

Polgármester ügyfélfogadási ideje:

Előzetes időpont egyeztetés alapján személyesen vagy telefonon (0620/457-6216)
Szerda 9 órától - 12 óráig 13 órától - 18 óráig

 

Jegyző és aljegyző ügyfélfogadási ideje:

Előzetes időpont egyeztetés alapján személyesen vagy telefonon

 

Önkormányzati képviselők ügyfélfogadási ideje:

Előzetes időpont egyeztetés alapján személyesen vagy telefonon

 

Adatvédelmi tisztviselő: 

dr. Szalay Péter

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-30/216-5798


Rábca Menti Szociális Szolgáltató Ház Családsegítő-és Gyermekjóléti Szolgálat

A Szolgálatról bővebben