Az ikrényi Baba-mama klub várja a babákat, kisgyermekeket és szüleiket közös beszélgetésre, játékra.

A klubba pár hónapos kortól (az első oltások után) várjuk szeretettel a gyerekeket egészen addig, amíg a bölcsi vagy az ovi miatt már nem tudnak eljönni, hogy velünk játszanak.

De az anyukák kapcsolata ezután sem szakad meg, hiszen e-mailen, facebook csoportunkban folyamatosan tájékoztatjuk egymást a gyerekeknek való programokról, a takarékos vásárlást segítő akciókról és az örömteli eseményekről is.

A klub helyszíne, a sportcsarnok tornaszobája, időpontja szerdánként 10 órától. Ha szép az idő, akkor lehet belőle közös séta vagy játszóterezés is.

A részvétel ingyenes.

A gyerekeknek hozzatok játékokat, amelyeket a klub időtartamára megoszthatnak a többiekkel.

A legkisebbeknek ne felejtsétek otthon a plédjüket, takarójukat, amire fektethetitek őket.

Ha kérdésed van a klubbal kapcsolatban, vagy jeleznéd részvételi szándékodat, akkor keresd Marton-Zöld Ágnest (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy csatlakozz az Ikrény Baba-Mama Klub facebook csoporthoz!

A klub a Ti igényitekhez alakítható, ha szeretnétek, akkor énekelünk, mondókázunk közösen. Szervezzünk extra programokat, ismerkedjünk, informálódjunk, érezzük jól magunkat!

Ha szeretnél olyan anyukákkal találkozni, akik hasonló korú kicsiket nevelnek a faluban, Ha szeretnéd színesíteni gyerkőcöd életét, Ha olyan anyukák társaságára vágysz, akik szívesen megosztják veled tapasztalataikat, és szívesen meghallgatják a Te véleményedet is, Ha szeretnétek néhány órára kikapcsolódni, új barátságokat, ismeretségeket szerezni,

AKKOR KÖZTÜNK A HELYETEK!

Gyertek bátran, ne feledjétek, hogy minden tagnak volt egy első alkalom, amikor megkerestek bennünket. Mi pedig mindenkire nyitottak vagyunk, várunk benneteket sok szeretettel!