Ikrény sportegyesület U-11-13-14-16 korosztályos labdarúgói az eddigi évekhez hasonlóan, a börcsi egyesülettel együtt edzenek és versenyeznek, kivétel a két legkisebb korosztály az U-7-9.

Folyamatos toborzás eredménye, hogy többségében helyi gyermekekből áll, és végre ezt a két csapatot az Ikrény Se néven indítottuk idén a Bozsik tornákon.

A jövőt ezek a gyermekek jelentik nekünk, hiszen amint elérik azt a kort és beépíthetőek lesznek a felnőtt, vagy tartalék csapatunkba, akkor nem volt hiába a sok törődés, szeretet, idő és energia, amit eme sport megszerettetésére fordítottunk.

Közel tíz helyi labdarúgó erősíti a felnőtt csapatunkat is, akikkel szintén gyermekkoruk óta foglalkoztunk.

Az őszi szezont megyei III osztály bajnokságban első helyen zártuk, és szeretnénk ezt a pozíciót megtartani.

Vezetőségünk minden tagja aktívan részt vesz az egyesület életében, amit ezúton is köszönök.

Törzsszurkolóink száma is növekedett, akik sikerben és a kudarcban is velünk vannak, a jövőben is számítunk Rájuk,a csapathoz tartoznak.

Működésünkhöz fontos a fejlesztés, TAO-s pályázati pénzből finanszíroztuk a kapuhálót, a fűnyíró traktort és az önjáró öntözőkocsit, amivel korszerűbben tudjuk a sportpályát gondozni.

Szeretettel várunk minden sportbarátot a jó hangulatú mérkőzéseinkre, és a sportolni vágyó gyermekeket 4 éves kortól az utánpótlás csapatainkba!

Tóth Ildikó
SE elnök


Tisztelt Szülők és Kedves Gyerekek!      

Szeretsz mozogni? Kedvenced a foci? Ügyesen bánsz a labdával? Nálunk játékosan sajátíthatod el a labdarúgás alapjait!

Az Ikrény Sportegyesület szeretettel várja a 2003–2013 között született fiúkat és lányokat labdarúgó szakosztályába.

Érdeklődni az alábbi számon lehet:

Tóth Ildikó
06 20 5370 954