Tájékoztató pályázati támogatás elnyeréséről I. ütem

A MLSZ 2012. november 30-i határozata szerint az Ikrény Sportegyesület támogatást nyert a 2012. évi Látványcsapat-sportok támogatása (TAO) című pályázaton a 2012/2013. évadra szóló sportfejlesztési programjának megvalósítására.

 

A 2012/2013. évi Sportfejlesztési program célja:

Az Ikrény SE rendelkezésére álló jelenlegi öltöző épületének állaga olyan mértékben leromlott, hogy biztonságosan már nem használható. A meglévő épület 1963-ban épült, azonban állagmegóvása az elmúlt évek során folyamatosan elmaradt. Mai állapotában szennyvízelvezetése nem biztosított, tetőszerkezete meghibásodott, villamoshálózata elavult és a falai több helyen vizesednek, nyílászárói közül több nem működik, 30-40 éves felszereltséggel rendelkezik. Állapota olyan rossz minőségű, hogy az egyik öltözője mára lezárásra került, mert biztonságosan nem használható.

A jó minőségű pályák mellett tehát egy szinte használhatatlan kiszolgáló létesítmény áll, amely veszélyezteti az edzések megtartását, a versenyek, bajnokságok, a helyi és kistérségi rendezvények lebonyolítását. Ezen kívül megnehezíti magát az egyesületi működést, valamint az utánpótlás-nevelést is, mert a rossz körülmények miatt az edzésekről elmaradhatnak a fiatalok és a máshol meglévő jobb körülményeket választják.

Célunk egy új, korszerű technológiával épült, gazdaságosan működtethető, valamint a futballcsapatok edzési igényeinek, a bajnokságok megtartására vonatkozó követelményeknek megfelelő új, 101,58 nm alapterületű öltözőépület létrehozása.

Az új öltözőépület az alábbi helyiségeket tartalmazza: Kézmosó, előtér;Sportöltözők; Piszoárok; WC-k; Zuhanyzók; Bírói öltöző, zuhanyzó;Mozgássérülteknek kialakított WC; Kazánhelyiség, mosókonyha; Részben fedett terasz.

A 2012/2013. évadban az új öltözőépület felépítésének I. üteme valósul meg a sportöltöző szerkezetkész állapotának eléréséig.

Támogatás összege: 7.088.471.-Ft

Ikrény Község Önkormányzat által pályázatban vállalt önrész összege: 3.037.916.-Ft

A beruházás I. ütemének időtartama: 2013. április 01. – 2013. június 30.

   

Ikrény hírlevél

Tisztelt látogató! Ikrény hírlevélre való feliratkozásához kérem töltse ki az alábbi adatokat.

E-mail*
Név*
CAPTCHA Image
Ellenőrző kód*
   Új ellenőrző kód