A projekt megvalósulása

.

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. augusztus 13.

Kedves Ikrényiek!

Az elmúlt hetekben megvalósultak az óvodai tornaszoba kibővítéséhez szükséges alapozási-, aljzat betonozási és falazási munkálatok. Elkészültek a bejárati tartópillérek és a monolit födém zsaluzása. Befejeződött a régi rész belső pucolása és elkészült a víz, szennyvíz és fűtési rendszer alapcsövezése.

Németh Tamás
polgármester

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. július 18.

Kedves Ikrényiek!

Az utolsó bejegyzésünk óta az óvodánál elkészültek a régi részben lévő válaszfalak, ajtó és ablaknyílások kialakítása, a főfalakban lévő ajtónyílások tervrajz szerinti befalazása és kibontása. Elkészült a villamos, riasztó, és tűzjelző hálózat alapcsövezése. Az új részben megtörtént az aljzat extrit betonozása. Befejeződött a meglévő tetőszerkezet bádogozása és cserepezése.

Németh Tamás
polgármester

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. június 07.

Kedves Ikrényiek!

Utolsó bejegyzésünk óta az óvoda építési munkálataiban mindenki számára látványos eredményt sikerült elérni. Befejeződött az új épület tetőszerkezetének kialakítása, majd fóliázása. Elbontásra kerültek a régi épület válaszfalai, aljzata és tetőszerkezete. A régi épületből az alap, a főfalak és a födém marad meg, minden mást újjáépítünk. Az új szárnyon elhelyezésre kerültek a külső nyílászárók, kialakításra került a villany és a riasztórendszer alapcsövezése, és megkezdődött a falak belső pucolása.

Németh Tamás
polgármester

 

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. július 02.

Kedves Ikrényiek!

Engedjék meg, hogy tájékoztassam Önöket az óvodában zajló építési munkálatokról. A régi épületben gépi munkával kialakították a szerelőbeton alapját és elhelyezésre kerültek a víz, és szennyvízrendszer alapcsövezései. Sajnos a településünkre lezúduló soha nem látott csapadékmennyiség hátráltatta a munkálatokat. Megtörtént a régi épület vasalása, majd a szerelőbeton kiöntése, közben pedig a tetőszerkezet ácsolása, fóliázása és lecezése. A régi épületrészben a napokban elkezdődött a válaszfalak kialakítása. Az új épületrészen leolvasztásra került a vízszigetelés, és elkezdődtek a víz, szennyvíz és fűtésrendszer szerelési munkálatai. A tetőszerkezeten a bádogos munkák elvégzése után folyamatban van a cserép felrakása. Az imént leírtaknak köszönhetően június 30-án elérte a kivitelezés az 50%-os készültségi szintet.

Németh Tamás
polgármester

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. május 18.

Kedves Ikrényiek!

A födém betonozása után elkezdődött az óvoda új szárnya tetőszerkezetének ácsolása. Május 11-én az óvodát átköltöztettük az iskolába. Megkezdtük az óvoda régi épületének bontását, közben pedig az új szárnyon elkezdődött a tűzfalak és a válaszfalak falazása. A következő hetek feladatai a régi épületszárny tetőszerkezetének és belső szerkezetének bontása, és az új épületrész szerkezeti kiépítése lesznek.

Németh Tamás polgármester

   

Ikrény hírlevél

Tisztelt látogató! Ikrény hírlevélre való feliratkozásához kérem töltse ki az alábbi adatokat.

E-mail*
Név*
CAPTCHA Image
Ellenőrző kód*
   Új ellenőrző kód