A projekt megvalósulása

.

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. november 15.

Kedves Ikrényiek!

Az elmúlt hónapok kemény munkája után néhány javításra kiírt feladat elvégzésével, az engedélyek megérkezésével az ikrényi óvodások hamarosan átköltözhetnek az új óvoda épületébe. A pontos dátumról a későbbiekben tájékoztatjuk a kedves szülőket és az ikrényi lakosságot.

Németh Tamás
polgármester


Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. szeptember 10.

Kedves Ikrényiek!

Az elmúlt napokban folytatódtak az óvodában a festési munkálatok. A helyiségek burkolása részben már elkészült. Folytatódott az épület külső hőszigetelő rendszerének a ragasztása, dübelezése, glettelése. Az óvoda régi részében felszerelésre került az álmennyezet tartószerkezete és a villamoshálózat kábelezése megtörtént.

Augusztus 31-én a kivitelezés elérte a 75%-os készültségi szintet.

A következő napokban a katowicei Sziléziai Egyetemről érkezett Maria Posluszna festőművész négy társával falfestményt készít az óvodában, ezzel is erősítve a magyar-lengyel barátságot és együttműködést.

Németh Tamás
polgármester

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. augusztus 13.

Kedves Ikrényiek!

Az elmúlt hetekben megvalósultak az óvodai tornaszoba kibővítéséhez szükséges alapozási-, aljzat betonozási és falazási munkálatok. Elkészültek a bejárati tartópillérek és a monolit födém zsaluzása. Befejeződött a régi rész belső pucolása és elkészült a víz, szennyvíz és fűtési rendszer alapcsövezése.

Németh Tamás
polgármester

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. augusztus 27.

Kedves Ikrényiek!

Utolsó bejegyzésünk óta elkészült az óvoda régi részének aljzatbetonozása, behelyezésre kerültek a kültéri nyílászárók, az új részen pedig elkezdődtek a falak glettelési munkálatai.

A munkálatok befejezésére eredetileg augusztus végi időpont került meghatározásra, de a tavaszi időjárási körülmények és a bontási munkálatokkor felmerült előre nem látható akadályok miatt ezt az időpontot módosítani kellett 2018. október végére.

Előreláthatólag a munkálatok most már a módosított ütemterv szerint folytatódnak.

Július 31-én a kivitelezés elérte a 60%-os készültségi szintet.

Németh Tamás
polgármester

 

Beszámoló a projekt megvalósulásáról 2018. július 18.

Kedves Ikrényiek!

Az utolsó bejegyzésünk óta az óvodánál elkészültek a régi részben lévő válaszfalak, ajtó és ablaknyílások kialakítása, a főfalakban lévő ajtónyílások tervrajz szerinti befalazása és kibontása. Elkészült a villamos, riasztó, és tűzjelző hálózat alapcsövezése. Az új részben megtörtént az aljzat extrit betonozása. Befejeződött a meglévő tetőszerkezet bádogozása és cserepezése.

Németh Tamás
polgármester

   

Ikrény hírlevél

Tisztelt látogató! Ikrény hírlevélre való feliratkozásához kérem töltse ki az alábbi adatokat.

E-mail*
Név*
CAPTCHA Image
Ellenőrző kód*
   Új ellenőrző kód